CUM SĂ COMANDAȚI ONLINE

1 Alegeți produsele din meniu și puneți-le în coș.
2 Autentificați-vă sau creați un cont. (opțional, dar util în cazul în care faceți comenzi regulat la noi).
3 Plătiți online cu cardul sau menționați plata la livrare și alegeți între livrarea GRATUITĂ sau ridicare de la sediul nostru.

Dacă aveți probleme cu comanda online, sunați la numărul de telefon:
0754 700 800.

Vă mulțumim!

V-AȚI UITAT DATELE DE ACCES?

Doriți să vă alăturați echipei tinere și dinamice de la Rapid Pizza?

Câțiva pași simpli vă pot aduce în echipa noastră:

  1. Trimiteți-ne CV-ul dvs. la adresa angajari@rapidpizza.ro și ați făcut cel mai important pas către jobul dvs. de vis.
  2. Un manager din cadrul companiei vă va contacta telefonic pentru a vă programa la un interviu. În cadrul interviului vi se va explica detaliat oferta noastră.
  3. Verificați mai jos posturile disponibile și dacă sunteți interesat, apăsați butonul “aplică la acest post” sau sunați la numărul de telefon: +40 728 90 93 96.

Posturi disponibile:

Dacă sunteți o personalitate hotărâtă, dispus(ă) la un efort susținut pentru realizarea unei cariere de succes pe plan profesional și financiar, atunci vă așteptăm să-vă depuneți candidatura pentru această poziție.


Cerințe:

✔ personalitate deschisă și dinamică;

✔ cunoașterea pachetului de programe Microsoft Office;

✔ abilități bune de comunicare în scris și verbal;

✔ persoană serioasă, organizată, disciplinată,

✔ permis de categoria „B”;

✔ cunoașterea limbii maghiare constituie un avantaj


Ce vă oferim:

✔ sarcini multiple și pline de provocări;

✔ posibilitea realizării unei cariere de succes;

✔ pachet salarial atractiv


Pentru a candida, vă rugăm să realizați o prezentare conform celor descrise mai jos::

✔ Imaginați-vă că lucrați deja la compania noastră.

✔ Imaginați-vă că puteți organiza procesul de producție și livrare așa cum considerați dvs. că este cel mai bine și cel mai eficient. Nu utilizați scenarii pe care – în cazul în care ulterior veți avea posibilitatea să le puneți în practică – nu le vei putea realiza pentru că nu pot fi susținute pe moment sau pe termen lung.

✔ Imaginați-vă că o firmă, denumită „Compania SRL”, urmărește încheierea unui contract cu un producător care livrează pizza. După încheierea unui contract cu o astfel de firmă, angajații de la „Compania SRL” vor putea comanda pizza la birou doar de la această firmă.

✔ Imaginați-vă că datorită programului de lucru mai special, angajații de la „Compania SRL” pot/vor comanda pizza oricând între orele 10:00 și 23:00.

✔ Imaginați-vă că înainte de încheierea contractului, „Compania” va solicita de la toti potențialii furnizori, producători de pizza o prezentare în care firmele prezintă modalitățile și condițiile în care ar putea onora o astfel de colaborare.

✔ Imaginați-vă că firma noastră dorește să devină furnizorul de pizza pentru „Compania SRL” iar dvs. sunteți cel/cea care trebuie să realizeze aceasta prezentare.

✔ În aceasta prezentare pot fi expuse doar prețurile standard și alte detalii, dar sunt interzise prezentarea unor informații care țin de o eventuala reducere a prețurilor într-un fel sau altul

✔ Prezentarea poate fi realizată cu ajutorul orcărui program. Prezentarea trebuie realizată în limba Românâ.


Prezentarea realizată conform celor descrise mai sus, CV-ul și scrisoarea de intenţie/motivaţie (în lb. Română) sunt așteptate la adresa: angajări@rapidpizza.ro.

NOTĂ: Candidaturile fără o prezentare realizată conform celor descrise mai sus nu sunt acceptate.

Cerințe:

✔ personalitate deschisă și dinamică;

✔ cunoașterea pachetului de programe Microsoft Office;

✔ abilități bune de organizare și coordonare;

✔ persoană serioasă, organizată, disciplinată,

✔ permis de categoria „B”;

✔ cunoașterea limbii maghiare constituie un avantaj


Ce vă oferim:

✔ sarcini multiple și pline de provocări;

✔ pachet salarial atractiv


Aplicația împreună cu CV-ul și scrisoarea de intenţie/motivaţie (în lb. Română) sunt așteptate la adresa: angajări@rapidpizza.ro.

Trimiteți-ne CV-ul dumneavoastră

Dacă considerați că sunteți calificat pentru o poziție din cadrul companiei noastre și nu găsiți publicate pe acest site poziții compatibile cu pregătirea dvs., trimiteți-ne aplicația dvs. oricum la adresa de e-mail angajari@rapidpizza.ro și vă vom înregistra în baza noastră de date. Cu prima ocazie când se eliberează o poziție potrivită pregătirii dumneavoastră, vă vom contacta pentru o programare la interviu.

SUS